Kas

Açıköğretim fakültesi sınav başvuruları başlamıştır.Bilginize.

Kas

Okulumuzda 18-22/11/2019 haftası seminer programı saati 09:30-13:30  arası planlanmıştır.

Kas

Okulumuz bir haftalık tatilin ardından 25/11/2019 Pazartesi eğitim-öğretime başlayacaktır.

Kas

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ara Tatil Çocuk Etkinlik İl Koordinasyon Kurulu tarafından "18 - 22 Kasım 2019 Ara Tatil Etkinlik Programı" hazırlanmış olup, etkinlik programı ekteki dosyada bilgilerinize sunulmuştur.

Kas

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi yı boyunca devam edecek olup,öğrenci ve velilerimiin projeye destek olması için gerekli bilgilerin verilmesi gerekmektedir.

Kas

Okulumuzda Anasınıfı sportif etkinlikler için grevlendirilen Uğur KOÇASLAN okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Kas

ÖSYM, TUS yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 23-31 Ekim 2019 tarihleri arasında tercihleri alınan 2019 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-TUS 2. Dönem) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Kas

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Bütün belediyelerimizle tahsisler, terkler, kamulaştırma konusunda daha büyük bir iş birliğine ihtiyacımız var. Yeni Belediye Yasası'nda da bunu nasıl mevzuat haline getirebiliriz, onun peşindeyiz

Kas

10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ü Anma programımız 10/11/2019 pazar günü  09:00 da okulumuzda yapılacaktır.Bilginize.

Kas

23 Kasım 2019 - 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Primemall Alışveriş Merkezi'nde kitap fuarı düzenlenecektir.

Katılımcılara ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmuştur.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 30408313-880-E.21897328 sayılı Öğretmen İndirim kampanyası konulu resmi yazı yayınlandı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı'nın öğretmenlerimize yapmış olduğu indirim kampanyalarına ilişkin yazılar ektedir.

Kas

Okulumuzda 05/11/2019 Çarşamba günü Rehber öğretmenimiz Burçak BOZGEYİK tarafından Şiddeti Önleme Semineri düzenlenecek olup velilerimizi saat 13:00 te okulumuz çok amaçlı salonunda sunumumuza bekliyoruz.Tüm velilerimizin katılımı önemle rica olunur.