Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı sene başı "Eğitimde Dönüşümün Öncüleri Buluşması" Personel Genel Müdürümüz Sayın Hamza Aydoğdu , Destek Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Salih Ayhan , Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Ercan Türk, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Mete ve değişimin öncüleri olan okul müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eyl

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla, Çekmeköy´deki Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulunda düzenlenen törende, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı norm kadro güncelleme takvimi belirlendi.

Eyl

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un, 15 Ekim´de eğitimde adalet, verimlilik ve süreklilik adına yeni bir eğitim inşası raporunu kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Eyl

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Kabataş Lisesinde düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış törenine katıldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in katılımıyla düzenlenen törende, "Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.