Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Bilim ve Sanat Merkezlerinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatilinde, öğrencilere yönelik etkinlik önerilerinin yer aldığı "aratatil.meb.gov.tr" sitesi kullanıma açıldı.

Kas

Vali yardımcımız Rızvan EROĞLU,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet Ali TİRYAKİOĞLU,ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YAĞCI,Şube müdürlerimiz Mehmet ÜNAL,Osman ŞAHİN,Habip ALMAS ve okul müdürlerimizin katılımıyla çok amaçlı salonumuzun açılışını yaptık.

Salonumuzun yapımına katkıda bulunan hayırseverlerimize,öğretmenlerimize,velilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü anısına okulumuzda bir program düzenlendi. Atamızı bir kez daha saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.

Kas

4/E Sınıfımız, Abide Öğretmenimiz ile birlikte Çocuk Kütüphanesi'ne bir gezi düzenlediler.