GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Adil Kasapseçkin İlkokulu

Kas

Anasınıfı öğrencilerine yönelik yapılan etkinlikte öfke kontrolünü daha somut hale getirmek için kuş metaforunu kullanan "Öfke Kuşları Orkestrası" kitabı okundu ve kitap üzerine konuşuldu. Daha sonra çocuklardan hikayeyi resim çizerek devam ettirmeleri istendi. Böylece öfkelendiklerinde neler yaşadıklarını çizimleri ile anlattılar.

Kas

4/H Sınıfı öğrencilerimiz, siz değerli öğretmenlerimizi yarın 14:30'da piyeslerine davet ediyorlar.

Kas

Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası'nda 1/G Sınıfımızdan Ravza Ecem ÇALI, 7 Yaş Kız Kategorisinde İl Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

4/A Sınıfımız, Fatma Zehra ÇIKLAÇOPUR öğretmenimiz ile birlikte Gaziantep Arkeoloji Müzesi'ne bir gezi düzenlediler.

Kas

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, temaslarda bulunmak ve kentteki eğitimcilerle bir araya gelmek üzere Batman'a gitti.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhuriyet tarihinin ilk müzik öğretmenlerini yetiştirmek amacıyla 1 Kasım 1924 tarihinde eğitim ve öğretime açılan Musiki Muallim Mektebi Türkiye'de müzik eğitiminin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen "Kuruluşunun ve Eğitime Başlamasının 95. Yılında Musiki Muallim Mektebi Çalıştayı"na katıldı.

Kas

Türk Hava Yolları(THY) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında 2. olan Mustafa Kurtbaş ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Ödülleri'nde gümüş madalya kazanan İbrahim Aysündü öğretmenlerimize ödüllerini Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk takdim etti.