Kas

Her hafta bir ülkenin özelliklerini ve kültürünü tanıyan 3/F Sınıfımızın bu haftaki konusu Japonya.

Kas

4/A Sınıfımız 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası çerçevesinde bir etkinlik düzenledi. Fatma Zehra Öğretmenimizin öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte; velimizin bilgilendirmesinin ardından öğrencilerimiz hazırladıkları görselleri sunarak organ bağışının önemine dikkat çektiler.

Kas

3/F Sınıfımız 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla bir destek mesajı paylaştılar ve maskelerini takarak farkındalık yarattılar.

Kas

3/F Sınıfımızda Onur Öğretmenimiz ve velilerimiz desteği ile sınıfımıza getirilen çeşitli bitkilerin sergilendiği bir doğa müzesi oluşturuldu. Müzemiz diğer sınıflarımız ve öğretmenlerimiz tarafından da ziyaret edildi.