Şbt

4-F Sınıfı öğrencilerimiz 2., 3. ve 4.Sınıflarda eğitim gördükleri sırada kaleme almış oldukları şiirlerini "Anne Ben Şair Oldum" isimli şiir kitabında bir araya getirdiler. Kitaplarını okul idaremize de takdim eden kıymetli öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyor, öğrencilerimize ait şiirlerin bir kitap çatısı altında toplanmasında büyük emek sarfeden Durmuş KATRAN öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Rehberlik Servisimizin Eylül ayında gerçekleştirdiği çalışmaların yer aldığı e-Dergi'ye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Değerli velilerimiz; Rehberlik servisimizin sizler için hazırlamış olduğu akran zorbalığı veli broşürüne aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanlarımızdan Selin TOMBALAK, velilerimize yönelik düzenlediği seminerde rehberlik servisimizin tanıtımını yaparak okul fobisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekm

Okul hizmet faaliyetlerimiz ve vizyonumuza ilişkin bilgilerin yer aldığı broşüre aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Ekm

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz; Rehberlik servisimizin tanıtımı amacıyla rehber öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu broşüre aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen Şehitkamil Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda 4/B Sınıfı öğrencimiz Ali Hamza BİLİM küre oyununda 1.’lik derecesi elde etmiştir.

Öğrencimiz 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek il turnuvasında okulumuzu ve ilçemizi temsil edecektir.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Rehberlik Servisimiz sizler için "Akran Zorbalığı" konulu bir e-bröşür hazırladı.

Mrt

Rehberlik Servisimiz sizler için "İhmal ve İstismar" konulu bir e-bröşür hazırladı. Mart ayı boyunca çocuk ihmal ve istismarı ekseninde çeşitli etkinliklere yer veren servisimiz aynı zamanda panomuzuda konuya ilişkin olarak düzenledi.

Ock

Rehberlik Servisimiz sizler için "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu bir e-bröşür hazırladı. Ocak ayı boyunca teknoloji bağımlılığı ve teknolojinin bilinçli kullanımı ekseninde çeşitli etkinliklere yer veren servisimiz aynı zamanda panomuzuda konuya ilişkin olarak düzenledi.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında siz kıymetli velilerimiz ve öğrencilerimiz için bir "DİRİLİŞ GÜNÜ" isimli bir okul gazetesi hazırladık. Gazetemizin içerisinde öğrencilerimize ait çalışmalara, bizleri o günlere götürerek belleğimizi tazeleyecek görsellere, şehit yakını bir ailemiz ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiye ve çocuklarımızın seviyelerine uygun bulmaca, boyama, kodlama etkinliklerine ulaşabileceksiniz. PDF formatındaki gazetemizin çıktısı alabileceğiz gibi, tüm akıllı cihazlarınızda görüntüleyebilirsiniz.

Ara

Sınıf Öğretmenimiz Aren YENİLMEZ tarafından yürütülecek,"İki Ülke, Tek Millet" isimli eTwinning Projemiz başlamıştır. Bu proje Türkiye ve Azerbaycan'dan ortaklarla oluşan ve iki kardeş ülkenin öğrencilerinin tanışmasını amaçlayan bir projedir. İki ülkenin kurucularının, kahramanlarının, kültürünün tanıtılması amaçlanmıştır. Öğrencilerde vatan ve millet sevgisinin gelişmesi, iki ülke öğrencilerinin birbirlerinin tarihini öğrenmelerini hedeflenmiştir.

Ara

Gazişehir Öğrenci Meclisi toplantımızı okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirdik.Toplantımıza Okul Meclis üyelerimizin yanı sıra her şubelerimizden bir sınıf temsilcisinin katılımını ile daha çok fikre ulaşacağımız daha demokratik bir meclis ortamı sağladık.

Ara

Şahinbey Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mustafa DÜNDAR ve mesai arkadaşları okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize vergi bilinci geliştirme konusunda paylaşımda bulundular.

Eyl

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz; Rehber Öğretmenimiz Selin Tombalak'ın Rehberlik servisimizin tanıtımına ilişkin hazırlamış olduğu broşüre aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.